Încă un lot de 5.000 de recoltoare necesare în diagnosticarea COVID-19 au fost donate de Kaufland Moldova, către Ministerul Sănătății, Muncii și Protecţiei Sociale. Seturile de recoltoare pentru exudat nazal și faringian/mediu transport viral, în valoare de peste 400.000 MDL, sunt necesare pentru realizarea testelor de diagnostic pentru depistarea COVID-19.

„În această perioadă dificilă pentru noi toți, considerăm că responsabilitatea face diferența și continuăm să fim alături de eroii din linia întâi, pentru a oferi ajutor, acolo unde este nevoie. Acum, este important să fim solidari, pentru că doar împreună vor reuși să trecem cu bine peste aceste greutăți”, a menționat Cristina Aramă, PR manager Kaufland Moldova.

Această acțiune este un suport suplimentar donațiilor anterioare de teste, care au fost direcționate spre Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și Primăria Municipiului Chișinău.

În total, Kaufland Moldova a donat 15.000 de teste (seturi de recoltoare pentru exudat nazal și faringian/mediu transport viral), în valoare de peste 1.200.000 MDL.

Kaufland Moldova a oferit un suport în valoare de peste 2 milioane de lei instituțiilor naționale și municipale, care se află în prima linie de luptă împotriva COVID-19, pentru procurarea echipamentului medical și a consumabilelor.

#Ajut #ResponsabilitateaFaceDiferenta

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!