O femeie care stătea așezată pe o bancă din Parcul „Valea Morilor” din capitală și citea o carte, a fost sancționată de polițiști. Pentru că a încălcat regulile privind izolarea la domiciliu, ea a primit o amendă de 11 250 lei.

Femeia a primit o amendă mai blândă datorită faptului că și-a recunoscut vina.

Femeia a încălcat deciziile Comisiei Situației Excepționale, care la moment sunt impuse de autorități. Aceasta se afla în parc și citea o carte. Ea și-a recunoscut vina, iar polițiștii i-au prescris o amendă în mărime de 11 250, în loc de 22 500 de lei„, a spus ofițerei de presă a poliției capitalei, Natalia Stati.

Potrivit unui proiect al Guvernului, persoanele care vor ieși neautorizat din carantină vor plăti amenzi cuprinse între 37 500 lei  și 50 000 sau chiar vor putea fi pedepsite cu închisoarea de până la trei ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!