/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

O femeie care citea într-un parc din capitală, amendată cu 11 250 lei

missing
21 aprilie 2020, ora 14:37

O femeie care stătea așezată pe o bancă din Parcul „Valea Morilor” din capitală și citea o carte, a fost sancționată de polițiști. Pentru că a încălcat regulile privind izolarea la domiciliu, ea a primit o amendă de 11 250 lei.

Femeia a primit o amendă mai blândă datorită faptului că și-a recunoscut vina.

Femeia a încălcat deciziile Comisiei Situației Excepționale, care la moment sunt impuse de autorități. Aceasta se afla în parc și citea o carte. Ea și-a recunoscut vina, iar polițiștii i-au prescris o amendă în mărime de 11 250, în loc de 22 500 de lei“, a spus ofițerei de presă a poliției capitalei, Natalia Stati.

Potrivit unui proiect al Guvernului, persoanele care vor ieși neautorizat din carantină vor plăti amenzi cuprinse între 37 500 lei  și 50 000 sau chiar vor putea fi pedepsite cu închisoarea de până la trei ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram