/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

Transformarea șocantă suferită de doi medici care au dezvoltat o formă gravă de Covid-19

missing
21 aprilie 2020, ora 17:55

Tratamentul anti COVID-19 are uneori efecte secundare, pe cât de grave pe atât de vizibile. Doi medici chinezi ajunși în stare gravă și tratați în spitalul central din Wuhan s-au închis la culoare.

Pielea lor a căpătat o nuanță brună. Potrivit presei chineze, acest aspect este efectul unui tratament care a afectat funcționarea ficatului, potrivit Digi24.

Medicii chinezi știau că există acest efect secundar la medicamentul pe care l-au folosit și al cărui nume nu vor să-l dezvăluie, dar susțin că efectele sunt reversibile.

Dincolo de aspectul fizic, cei doi pacienți au trecut prin momente cumplite. Sunt internați de mai bine de trei luni, iar unul dintre ei a fost dependent de ventilație artificială timp de 39 de zile.

Medicii Yi Fan și Hu Weifeng, ambii în vârstă de 42 de ani, au fost infectați cu coronavirus în timp ce tratau pacienți la spitalul din Wuhan. Cei doi au fost diagnosticați cu Covid-19 pe 18 ianuarie și internați în spital.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram