Platforma online de vânzare a biletelor  iTicket s-a alăturat campaniei  „Comunitatea contează”, o inițiativă socială inițiată de Asociația Patronală „MĂR”, în colaborare cu inițiativa „Împreună împotriva COVID-19” și fundația „Regina Pacis”. Scopul campaniei este susținerea persoanelor cu vârsta înaintată, care prezintă un risc mărit de infectare cu COVID-19. 

Acum, prin intermediul platformei  iTicket, orice persoană fizică poate dona suma de 210 lei, necesară pentru asigurarea prânzurilor calde, în decurs de o săptămână, unui bătrân sau unei persoane vulnerabile.

„Ne bucurăm nespus de mult că platforma  iTicket s-a alăturat campaniei „Comunitatea contează”. Acum avem posibilitatea să colectăm fonduri pentru a susține un număr și mai mare de persoane dezavantajate prin intermediul acestei inițiative. Orice persoană care va alege să doneze pe iTicket.md, va ajuta cel puțin un bătrân să supraviețuiască în această perioadă dificilă. Facem apel către întreaga societate să se mobilizeze și să ajute persoanele aflate în dificultate“, a declarat Aneta Zasavițchi, președinta Asociației Patronale „MĂR”.

„V-am obișnuit de câțiva ani cu faptul că susținem și organizăm cele mai frumoase evenimente din țară. În situația actuală, când toate evenimentele au fost reprogramate sau anulate pe un termen nedeterminat, dar și pentru că ne pasă, dorim să ne facem simțit aportul prin intermediul platformei pe care o gestionăm –  iTicket. Așa că, am decis să ne alăturăm campaniei „Comunitatea contează”. Suma de 210 de lei pe care o veți dona va asigura câte un prânz cald, timp de 7 zile la rând, pentru o persoană care are cu adevărat nevoie. Fiecare ajutor contează!” susține Veronica Cheltuială, director vânzări iTicket.

De menționat că, inițiativa vine în susținerea directă a doua categorii de persoane: bătrânii care nu-și pot părăsi locuințele și muncitorii din sectorul HoReCA care, prin prepararea acestor prânzuri, își câștigă venitul bine meritat. Prețul unul meniu zilnic este de 30 de lei și este format din felul I, felul II și salată.

De mai bine de trei săptămâni, în cadrul campaniei „Comunitatea contează”, 220 de persoane care fac parte din categoria de risc au beneficiat de un prânz cald direct la domiciliu. Acest lucru a fost posibil și datorită suportului financiar oferit de mai multe companii din țară, dar și datorită voluntarilor asociațiilor „Împreună Împotriva COVID-19” și „Regina Pacis”, care oferă zilnic asistență persoanelor vizate.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!