/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Dodon este sigur că în toamnă vor avea loc alegeri prezidențiale. Șeful statului spune și în ce perioadă

missing
23 aprilie 2020, ora 20:44

Președintele Igor Dodon este sigur că în toamna acestui an vor avea loc alegerile prezidențiale. Șeful statului spune și perioada când scrutinul ar putea să fie desfășurat, chiar dacă anterior în spațiul public s-a vorbit despre o posibilă amânare a alegerilor din cauza situației provocate de contaminarea cu COVID-19.

Eu îmi doresc foarte mult ca în toamnă să aibă loc alegerile prezidențiale și ele vor avea loc în toamnă. În perioada dintre 23 octombrie și 23 noiembrie. Și alegerile prezidențiale vor avea loc conform procedurii care este acum, adică prin vot direct din partea cetățenilor Republicii Moldova”, a spus președintele în palatoul emisiunii „Acces direct” de la NTV Moldova.

Președintele din nou a evitat să spună direct dacă va candida sau nu.

Igor Dodon a fost ales în funcție pe 13 noiembrie 2016.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram