Indicii contorului de gaze naturale pot fi expediați începând cu ziua de astăzi și prin intermediul aplicației „Viber ChatBot”. Potrivit „Moldovagaz”, pentru a folosi această opțiune consumatorul urmează să scaneze QR-codul în cazul smartphone-urilor și tabletelor sau să acceseze linkul în cazul folosirii versiunii „Viber” pentru calculatoare.

În interfața aplicației este necesar de apăsat butoniera grafică «Register», care se află la sfârșitul textului de salut. Pasul următor aste alegerea limbii preferate, precum și introducerea contului personal, care poate fi găsit în orice factură de gaze naturale a consumatorului. Atât, procesul de înregistrare este finalizat.

Pentru expedierea datelor curente de consum este necesar de apăsat „Trimite indicii contorului”, de a completa forma care se va deschide și a urma îndrumările ce apar. Aplicația permite consumatorului să verifice și istoricul de expediere a datelor din momentul înregistrării.

Indicii contorului pot fi transmiși și prin intermediul www.moldovagaz.md atât în caseta vizuală dedicată în rubrica „Consumatori”, cât și în cadrul procedurii de achitare a facturii prin site-ul SA „Moldovagaz”.

Încă o opțiune este apelul telefonic la întreprinderea teritorială de distribuție a gazelor naturale. Astfel consumatorii pot expedia datele contorului de sine stătător la distanța, rapid și sigur. Menționăm că perioada de citire și primire a indicilor începe la data de 25 a fiecărei luni.

Foto: Facebook/ Moldovagaz

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!