Sistemul urinar și afecțiunile prostatei

23 aprilie 2020, ora 13:15

Sistemul urinar poate fi ușor denumit și stația de epurare a organismului, numărându-se, alături de sistemul limfatic, colon, piele și plămâni, printre principalele elemente care îndeplinesc funcția de excreție și purificare a organismului. Sistemul urinar este și aparatul care menține un echilibru la nivelul lichidelor care se află în organismul nostru. De asemenea, influențează procese esențiale, precum tensiunea arterială. Una din patologiile sistemului urinar  este adenomul de prostată.

Adenomul de prostată  reprezintă  cea mai frecventă tumoare  benignă a bărbatului și se dezvoltă din glandele zonei de tranziție. Statisticile arată  că  75-85% dintre bărbații cu vârste peste 40-50 ani dezvoltă  un adenom de prostata microscopic.

Există adenoame bine tolerate, dar exista și adenoame care prin complicațiile lor pot avea o evoluție gravă. Evoluția  afecțiunii nu este dependentă  de volumul tumorii, iar urmărirea  precoce și tratamentul corect condus reprezintă  elementele esențiale în prevenirea complicațiilor adenomului de prostată.

PLANTAVOREL este un Centru de Cercetare a Plantelor Medicinale din România, care propune rezolvarea afecțiunilor urinare cu produsul fitoterapeutic Proprin V.

PROPRIN V  – uroseptic și protector urinar.

Proprin este un produs natural, care rezolvă eficient afecțiunile inflamatorii ale aparatului urogenital, adenom de prostată, prostatite, cistite.

În cazul adenomului de prostată, utilizarea produsului , în asociere cu un regim alimentar adecvat, favorizează revenirea prostatei la dimensiunea și funcția normală, înlăturarea retenției urinare, restabilirea funcției excretorii normale a rinichilor, și în majoritatea cazurilor, evitarea intervenției chirurgicale cu toate neplăcerile ce decurg din aceasta.

În compoziția sa produsul are pulberi vegetale din: iarbă de ghimpe, flori de gălbenele, iarbă de urzica moartă, rădăcină de pir, rădăcină de urzica vie, rădăcină de tătăneasă, excipienți de comprimare.

Testările în vitro au demonstrat că numeroase  substanțe din urzică dau un impuls uriaș sistemului imunitar, crescând în mod substanțial limfocitele antitumorale.  Extractul de urzică este „mult superior” medicamentelor antiinflamatoare. Proprietăți excelente în tratarea bolilor de prostată  au și rădăcinile  urzicii. Rădăcina  de pir  și  gălbenelele  au acțiune antimicrobiană și antifungică.

Găsiți produsul pe Farmacie.md.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram