/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Imagini rare cu o mamă leopard care își învață puii să traverseze strada

missing
23 aprilie 2020, ora 12:46

Un vizitator norocos al unui parc de safari african a reușit să surprindă imagini senzaționale cu o mamă leopard care își îndrumă cu răbdare puii să traverseze o șosea.

Scenele au fost surprinse de Thinus Delport, 64 de ani, în Parcul Național Kruger din Africa de Sud, relatează Digi24.

În clip, mama leopard poate fi observată inițial în tufișurile de la marginea drumului, înainte să apară pe șosea împreună cu cei doi pui.

Temători, puii au vrut să se întoarcă, însă mama a reușit să-i traverseze, în timp ce mai multe mașini au oprit, iar șoferii au privit cu răbdare și încântare scenele.

În cele din urmă, mama și puii au dispărut din nou în tufișuri.

Potrivit sursei citate, Parcul Național Kruger este un loc în care poate fi observată viața animalelor sălbatice, însă leoparzii și puii lor nu sunt văzuți decât foarte rar.

„Dimineața devreme, fiicele mele și cu mine am plecat din tabără în căutare de leoparzi. Eram convinși că nu există niciun leopard în Kruger, deoarece nimeni nu a văzut unul vreodată”, spune Thinus Delport, care a avut parte de o mare surpriză în final.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram