/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Copii aflați în carantină, mesaj emoţionant pentru medici: „Vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți, vă iubim mult”

missing
24 aprilie 2020, ora 13:15

Copiii de la grădinița nr. 182 din capitală stau acasă din cauza situației epidemiologice din țară și împreună cu părinții, cei mici așteaptă cu nerăbdare să treacă zilele de izolare.

Acasă nu-și pierd timpul în zadar. Micuții în vârstă de doar cinci ani au colorat puțin zilele triste ale carantinei. Acești au transmis câte un mesaj emoționant medicilor care vindecă bolnavii infectați de coronavirus şi au îndemnat să credem că totul va fi bine.

„Pământul nostru e cam trist, din cauza carantinei. Aceste flori le dăruim medicilor eroi, ca după ploaie să apară curcubeul”.

 „Voi sunteți eroii noștri. Vă mulțumim!”.

„E șansa noastră, doctore!/ La bucurie și nevoi/ Putere sănătate, doctore/ Îți mulțumim că iești cu noi”.

„Vă mulțumim pentru tot ceea faceți, vă iubim mult”.

Mai jos vedeți toate mesajele transmise de micuți.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram