/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Igor Strib își surprinde fanii cu o nouă piesă de dragoste: „Inspirația a venit dintr-o perioadă prin care chiar am trecut”

missing
24 aprilie 2020, ora 09:46

Igor Strib își bucură fanii din nouă. Acum câteva zile artistul a lansat nouă piesă de dragoste și un videoclip deosebit. Piesa este în limba română și deja a strâns peste trei mii de vizualizări pe youtube.

Am lansat piesa „Soseaua”o piesa în care am pus mult suflet, deoarece inspirația a venit dintr-o perioadă prin care chiar am trecut. Are un mesaj pozitiv și plin de trăiri. Am simțit că trebuia să o pun pe note și să îi dau frâu liber să zboare, să ajungă aceste trăiri către sufletul ascultătorilor”, a scris artistul.

Autorul cântecului este Igor Strib, iar producătorul melodiei este Max Kissaru.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram