Acneea nu este doar o problemă de adolescență, dar se poate întâlni și în rândul  adulților. Există mulți factori care contribuie la formarea acneei a punctelor negre și a altor probleme de pielii. Acestea includ stări de dezechilibru hormonal, de nutriție și îngrijire necorespunzătoare a pielii.

Pielea este o imagine a stării interne a corpului nostru. Prin urmare, este important să o curățăm și să o completăm cu un deficit de nutrienți.

MaxiVita Premium ACNESTOP conține substanțe active care acționează din interior și care sunt foarte benefice pentru piele.

Urzica are un efect benefic asupra stării normale a pielii și vindecării rănilor. De asemenea, are un efect pozitiv asupra funcționării normale a rinichilor și, în consecință, a eliminării deșeurilor și a apei din organism. Multe vitamine și minerale sunt necesare pentru a menține o stare bună a întregului organism.

Vitamina C este un ingredient important în formarea colagenului, care este importantă nu numai pentru funcționarea normală a pielii, ci și pentru funcționarea sistemului imunitar. Pentru o nutriție adecvată și o piele normală, vitaminele B sunt de asemenea importante, care sunt prezente în drojdia de bere. Vitamina B6 ajută la reglarea activității hormonale. Zincul este necesar pentru a menține un nivel normal de testosteron în sânge. MaxiVita Premium ACNESTOP ajută la îmbunătățirea calității părului, a unghiilor, a pielii și a oaselor.

Găsiți produsul pe Farmacie.md.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!