/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Reacția companiei cseric Tur SRL privind grupul de persoane din Republica Moldova, blocat la hotarul dintre Franța și Germania

missing
26 aprilie 2020, ora 20:57

Relativ situației cetățenilor moldoveni, blocați în data de 26 aprilie 2020, la hotarul dintre Franța și Germania, compania Transeric Tur SRL vine cu următoarele precizări: Cursa Paris – Vama Albița (România) a fost organizată de către compania cehă Katev Travel & Commercial s.r.o. Katev Travel & Commercial s.r.o. prestează servicii de transport auto internațional, inclusiv în Republica Moldova, gestionând în parteneriat cu Transeric Tur SRL mai multe curse auto regulate internaționale, operabile pe segmentul Moldova, Cehia și Franța, care la moment au fost sistate dat fiind restricțiilor relative pandemiei de COVID-19. Astfel, conform relațiilor de parteneriat dintre Transeric Tur SRL și Katev Travel, fiecare dintre părți oferă suport logistic pentru promovarea și prestarea serviciilor corespunzătoare.

Reieșind din aceste relații de parteneriat la moment Transeric Tur SRL oferă companiei cehe Katev Travel doar suportul logistic, informațional și publicitar necesar pentru promovarea activității acesteia în Republica Moldova, precum și în rândul cetățenilor stabiliți în Republica Cehă sau Franța. Cu alte cuvinte, Transeric Tur SRL nu s-a lansat în acțiuni de încasare a careva sume bănești de la persoanele, care urmează să  beneficieze de serviciile Katev Travel. Astfel, reiterăm că toate autocarele Transeric Tur SRL se află la moment pe teritoriul Republicii Moldova și sunt pe deplin pregătite pentru organizarea curselor de repatriere. Or, setul de acte necesar efectuării acestor rute a fost depus la autoritățile de resort, cererea de autorizare a curselor de repatriere fiind lăsată fără răspuns.

Regretăm că situația în care s-au pomenit pasageri amintiți este utilizată și manipulată cu scopul denigrării imaginii companiei Transeric Tur SRL.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram