/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Alte trei persoane au decedat de COVID-19. Bilanțul urcă la 101 cazuri

missing
27 aprilie 2020, ora 12:50

Alte trei persoane au pierdut lupta cu noul tip de coronavirus. Este vorba de doi bărbați și o femeie. Despre aceasta a anunțat cu ceva timp în urmă Ministerul Sănătății. Astfel, bilanțul deceselor provocate de coronavirus urcă la 101. 

Potrivit autorităților, a decedat un bărbat de 64 de ani, din Glodeni. El a fost internat la data de 21 aprilie, la Spitalul Raional. Pacientul suferea și de cardiopatie mixtă, insuficienţă cardiacă și vasculită sistemică.

Un alt bărbat din Tiraspol s-a stins din viață la vârsta de 78 de ani. El mai suferea de boală ischemică a cordului și cardiopatie aterosclerotică.

O altă pacientă care a pierdut lupta cu virusul este o femeie de 79 de ani, din Glodeni. Ea a fost internată la data de 19 aprilie, la Spitalul Raional. Pacienta suferea și de diabet zaharat tip II și cancer intestinal.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram