/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Dovada! Cine este oficialul de la Moscova care a semnat Acordul de împrumut pentru R. Moldova

missing
28 aprilie 2020, ora 09:33

Acordul de împrumut pentru R. Moldova, în valoare de 200 de milioane de euro, a fost semnat pe 17 aprilie la Moscova de către ambasadorul Andrei Neguța. Nu se cunoștea cine a semnat documentul din partea Federației Ruse, pentru că numele oficialului lipsește.

TV8 a reușit să identifice semnătura în alte documente ale autorităților ruse. Acordul de împrumut a fost semnat de Timur Maksimov, care ocupă din martie curent funcția de viceministru al Finanțelor.

Timur Maksimov a fost vicedirector al Serviciului Vamal, iar în perioada octombrie 2018-februarie 2020 a ocupat funcția de viceministru al Dezvoltării Economice.

Amintim că deputații au întrebat la ședința Comisiei economie, buget și finanțe și la ședința în plen a Parlamentului cine a semnat acordul din partea Federației Ruse, dar membrii Guvernului au evitat să răspundă.

Parlamentarii au trimis o scrisoare prim-ministrului Rusiei în care au cerut informații despre membrii echipei care a negociat acordul de împrumut pentru R. Moldova și persoana care a semnat documentul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram