/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

MOLDCELL: Sarbătorim 20 ANI [descoperim, inovăm, creăm, visăm] ÎMPREUNĂ

28 aprilie 2020, ora 09:00

„Diferența se face prin schimbare, iar noi am crezut încă de la început că putem să inovăm, să cream și să ne mândrim împreună.  

Avem cu ce! În 20 de ani am schimbat perceptia abonaților că mai mult și mai calitativ  poate fi și accesibil. Servicii și tehnologii ce păreau irealizabile, erau implementate an de an în Moldova de către Moldcell.

Un lucru nu s-a schimbat în toți acești ani. Grija pentru tine și dorința de a face și mai multe. Împreună.”
Vezi istoria de 20 ani Moldcell.

Anul 2000

Ne-ați așteptat? Am venit! Pe 28 aprilie, 2000, Moldcell vine pe piață cu celebrul slogan și un cerb prietenos drept logo. Culoarea predominantă era portocalie. Primul oficiu a fost deschis pe str. Tighina 55, tot aici era situat și sediul central cu primii 40 de angajați.

Primul SMS si plan tarifar În premieră pentru Moldova, a fost lansat primul pachet preplătit și serviciul SMS.  Serviciul era gratuit și se bucura de un succes enorm.  Primul plan tarifar era Alocard, cu tarifare din impulsuri.

Anii 2001 – 2005

Prima schimbare Cerbul prietenos din logo se schimbă pe o pasăre zburând spre soare, anunțând astfel noile valori ale companiei – libertate, noi orizonturi, încredere și puterea de a fi mereu la înălțime.

Fantasy ”Story Of My Life” apare legendarul Abonament Fantasy, un succes fulminant datorită spotului memorabil și schemei neconvenționale de tarifare. Fiind cel mai bine vândut abonament din țară, Fantasy e desemnat Marca Comercială a Anului 2004.

Bursa Moldcell oferea o bursă lunară de 135$ timp de un an celor mai buni studenți. Mulți dintre studenți au devenit parte a companiei.

14 servicii noi timp de un an Un an de-a dreptul marcant, cu 14 servicii noi lansate:  ThankYou; GPRS; EDGE; MMS; Paparazzi, notificări scurte CallMe, Java Games, Love Chat, Security Mobile Service, GPRS în Roaming, Moldcell Transport Manager și primul pachet cu modem – Moldcell Data Kit.

”Alo, cu ce vă putem ajuta?” Deservirea clienților la telefon (Call Center) e disponibilă 24/7. Moldcell e desemnat Marca Comercială a Anului 2005, nominalizarea “Fidelitate”.

Anii 2006 – 2011

YOYO Este lansat produsul YOYO, plan tarifar preplătit destinat tinerilor, împreuna cu LAB 400.

Primii cu 3,5G Pe 1 octombrie 2008 compania prima lansează tehnologia 3,5G. Urmează servicul apeluri video și Help Me (Transfer/Împrumut). Moldcell obține Certificatul de Calitate ISO 9001:2000 și 3 premii naționale – Cel mai bun contibuabil, Premiul de Stat pentru Realizări în Domeniul Calității și Marca Comercială a Anului.

Marele rebranding În 2010, peste noapte, Moldcell devine violet. Alocard și YOYO devin Cartelă Moldcell, Fanstasy devine Abonament Moldcell, iar Postpaid a devenit Business Moldcell. Seara culminează cu un super concert Purple Party cu vedete internaționale, focuri de artificii și un show de lasere spectaculos.

Moldcell Cinema / Café / Club Moldcell Cinema (fiecare al doilea bilet la Patria gratuit) Sună și Amuză, Aici Moldcell, Cartea Recordurilor. Se deschide Moldcell Café și se lansează programul Mclub.

Anii 2012 – 2014

Primul operator 4G În 2012 Moldcell devine primul operator ce oferă servicii 4G. Este lansat Moldcell Unplugged –concertele acustice ce invitau spectatorii să se relaxeze pe pernele mov și să asculte muzică de calitate.

Lider în portabilitate chiar de la început 2013 – anul portabilității numerelor, când se anunță vestita platformă “Născut în Moldova” și “Ai noștri”. Tot atunci oferta fără precedent – Nelimitat 160 revoluționează piața/ Moldcell devine și continuă să fie lider în portabilitatea numerelor.

Mobile ID – Semnătura Mobilă  După lansarea serviciului Semnătura Mobilă, Moldcell este invitat să prezinte proiectul la întrunirea Asociaţiei Internaţionale a Operatorilor de Telefonie Mobilă la Rio de Janeiro.

Anii 2015 – 2018

Mobile Maraton – Bunicile din Moldova afla despre beneficiile Internetului la seminare gratuite prin toata țara.

Era aplicațiilor mobile Se lansează cele mai tari aplicații – Moldcell TV, Safe Kids, aplicația BiP și My Moldcell , care a ajuns în top 10 cele mai descărcate aplicații din Moldova la doar câteva zile după lansare.

YOU – Liber să fii TU De la lansarea Abonamentului YOU, concertul LP, noului program de loialitate, până la prezentarea noului serviciu Business inovativ – Virtual PBX. Se deschid 25 Centre Moldcell noi timp de un an!

Internet Fără Griji În 2018 ese dat startul proiectului național educațional despre siguranța online: InternetFărăGriji. Mii de părinți si copii află despre siguranța online iar proiectul este desemnat cu premiul Marca Anului la categoria Responsabil Social.

Anii 2019-2020

Noul Magazin Online este lansat in noua versiune, iar toate gadgeturile noi le le prezentăm în proiectul Moldcell Unbox. Apar mai multe aplicații: My Moldcell Business, M-Security, Super Quiz. Toate aplicațiile Moldcell și rețelele sociale devin disponibile gratruit în cel mai tare abonament pentru tineri – app2You.

Primul Campionat eSports din Moldova În mai 2019 se organizează Primul Campionat eSports Dota 2 din Moldova. Iar in noiebmrie compania anunță Prima Ligă eSports din Moldova care a debutat cu primul campionat CS:GO.

Un nou început Din 25 martie 2020 Moldcell are un nou proprietar cu o viziune ambițioasă, planuri de dezvoltare îndrăznețe și puternice – compania CG Cell Technologies DAC detinuta de CG Corp Global. (link)

#TotulVaFiBine Acțiuni de susținere a clienților, medicilor, pacienților, profesorilor, copiilor, a populației în general. Aducem 10 aparate de ventilație pulmonară. Împreună salutăm un nou început. Împreună ne-am adaptat rapid la schimbare și știm că #TotulVaFiBine.

De 20 de ani cei de la Moldcell sunt convinși că oamenii din Moldova merită să aibă acces la tot ceea ce este mai bun din domeniul comunicațiilor și a tehnologiilor. Investiții de sute de milioane euro în rețea, tehnologii și soluții innovative performante, calitatea superioară a serviciilor, planuri tarifare avantajoase, orientarea spre clienți, evenimente inedite, angajați pasionați și responsabilitatea socială – toate acestea pentru toti cei care nu-și imaginează viața fără descoperiri, inovații, creativitatea și vise îndrăznețe.

Moldcell 20 ani #SuntemÎmpreună

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram