Ministerul Sănătății anunță încă trei decese provocate de coronavirus. Este vorba despre două femei și un bărbat. Astfel, bilanțul deceselor ajunge la 107.

O femeie din Drochia a pierdut lupta cu boala la 43 ani. Aceasta a fost internată în stare gravă pe 22 aprilie la Spitalul din Bălți. Femeia suferea concomitent de anemie cronică, diabet zaharat și insuficiență renală.

O altă femeie în vârstă de 23 ani din Bălți a decedat după ce a fost internată în stare extrem de gravă, la data de 27 aprilie, tot la Spitalul din Bălți. Aceasta suferea și de insuficiență renală, insuficiență respiratorie acută.

La fel, astăzi a decedat și un bărbat de 63 ani, din Căușeni. Acesta a fost internat pe 23 aprilie la spitalul din Anenii Noi. Bărbatul avea glomerulonefrită cronică difuză și hipertensiune arterială.

Amintim că astăzi au mai fost anunțate alte două cazuri de deces provocate de coronavirus. Numărul total al celor contaminați cu COVID-19 a ajuns astăzi la 3638.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!