/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Cum a dat din deget președintele țării membrilor Curții Constituționale și cum aceștia i-au dat din deget înapoi

missing
28 aprilie 2020, ora 19:53

După ce membrii Curții Constituționale (CCM) au aprobat o decizie care nu i-a fost convenabilă președintelui țării, acesta a spus că: „Se încearcă utilizarea Curții Constituționale ca instrument politic”. Astăzi, magistrații de la CCM au venit cu un răspuns public, prin care îi îndeamnă pe actorii politici și conducătorii instituțiilor guvernamentale să respecte independența Curții, așa cum prevede, de altfel, Constituția Republicii Moldova. 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram