O campanie de discreditare a jurnalistei Natalia Morari și a postului TV8 a fost lansată de presa afiliată socialiștilor, după ce Morari i-a răspuns deputatului Vlad Batrîncea, care a învinuit presa liberă și ONG-urile că primesc granturi din străinătate.

Mai multe portaluri de știri au publicat imagini în care Natalia Morari este surprinsă discutând într-un local cu fosta deputată Stela Jantuan și juristul Ștefan Gligor și au acuzat-o că și-ar regiza emisiunile.

Imaginile atestă că jurnalista este urmărită, la fel ca în perioada guvernării democrate, unde și cu cine se întâlnește.

Fotografiile au fost publicate inițial de subiectulzilei.md, iar apoi au fost preluate de actualități.md, un site despre care se știe demult că este afiliat PSRM-ului și bloknot-moldova.md. Un alt site a lansat, tot în aceste zile, un material denigrator despre sursele de finanțare ale TV8.

Nu au ezitat să o atace pe Natalia Morari și deputații socialiști. De exemplu, Grigore Novac a distribuit știrea pe profilul său de Facebook, comentând că TV8 nu este o televiziune independentă și echidistantă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!