/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Presa afiliată socialiștilor a inițiat o campanie de denigrare împotriva Nataliei Morari și atacă TV8

missing
29 aprilie 2020, ora 12:15

O campanie de discreditare a jurnalistei Natalia Morari și a postului TV8 a fost lansată de presa afiliată socialiștilor, după ce Morari i-a răspuns deputatului Vlad Batrîncea, care a învinuit presa liberă și ONG-urile că primesc granturi din străinătate.

Mai multe portaluri de știri au publicat imagini în care Natalia Morari este surprinsă discutând într-un local cu fosta deputată Stela Jantuan și juristul Ștefan Gligor și au acuzat-o că și-ar regiza emisiunile.

Imaginile atestă că jurnalista este urmărită, la fel ca în perioada guvernării democrate, unde și cu cine se întâlnește.

Fotografiile au fost publicate inițial de subiectulzilei.md, iar apoi au fost preluate de actualități.md, un site despre care se știe demult că este afiliat PSRM-ului și bloknot-moldova.md. Un alt site a lansat, tot în aceste zile, un material denigrator despre sursele de finanțare ale TV8.

Nu au ezitat să o atace pe Natalia Morari și deputații socialiști. De exemplu, Grigore Novac a distribuit știrea pe profilul său de Facebook, comentând că TV8 nu este o televiziune independentă și echidistantă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram