Încă trei persoane au decedat din cauza contaminării cu virusul COVID-19. Cei trei victime ale coronavirusului sunt din Chișinău, Strășeni și Tiraspol.

O femeie de 75 ani din Chișinău a decedat la Institutul de Medicină Urgentă, unde a fost internată pe 27 aprilie. Victima suferea concomitent de hipertensiune arterială de gr. III, cardiopatie hipertensivă IC.III (NYHA) și diabet zaharat de tip 2.

O altă femeie de 92 de ani din raionul Strășeni a fost răpusă de boală. Aceasta a fost internată la Institutul de Medicină Urgentă pe 21 aprilie și suferea, în același timp, de hipertensiune arterială de gr. II și cardiopatie hipertensivă IC.II (NYHA) stadiul C.

De asemenea, a fost anunțat și decesul unui bărbatul de 63 de ani din orașul Tiraspol. Despre acesta nu se spune că ar fi suferit de alte boli concomitent.

Astfel, bilanțul celor decedați din cauza COVID-19 a ajuns la 119.

Astăzi au toritățile au anunțat că au fost confirmate alte 126 de cazuri noi de contaminare și numărul total de persoane infectate a ajuns la 3897.

În total 1182 persoane au fost tratate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!