/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Numărul angajaților medicali din Moldova infectați cu noul coronavirus, în creștere. Aceștia reprezintă o pătrime din numărul total de cazuri

missing
30 aprilie 2020, ora 10:36

Numărul angajaților medicali din Republica Moldova, infectați cu noul coronavirus, este în creștere. Astăzi avem confirmate 960 de cazuri de îmbolnăvire în rândul angajaților medicali, ceea ce reprezintă o pătrime din numărul total de cazuri de infecție, confirmate până azi în țară.

Alte 28 de cazuri de îmbolnăvire a angajaților medicali au fost confirmate în ultimele 24 de ore.

Cei mai mulți dintre angajații medicali care au fost contaminați cu COVID-19 sunt asistenți medicali – 344 la număr.

În rândul angajaților auxiliari sunt 306 cazuri de coronavirus confirmate.

De asemenea, s-au infectat cu COVID-19 236 de medici, 58 de felceri, 15 farmaciști și un paramedic.

Numărul total al cazurilor de infecție cu COVID-19 în Republica Moldova până în prezent este de 3771 de persoane, dintre care 1182 de pacienți s-au vindecat, iar 116 au decedat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram