O femeie diagnosticată cu noul tip de coronavirus a fugit de la spitalul „Sf. Arhanghel Mihail”. Medicii din secția în care era internată pacienta au observat în această dimineață că femeia lipsește din salon și au alertat imediat poliția.

Aceasta ar fi legat mai multe cearșafuri, iar cu ajutorul lor, a ieșit pe geam.

Pacienta, în vârstă de 34 de ani este originară dintr-o localitate din raionul Edineț. Aceasta fusese internată la spital pe 12 aprilie, unde urma tratament pentru virusul Covid – 19.

Poliția întreprinde toate măsurile pentru a stabili locul aflării femeii.

Amintim că acum două zile, o minoră infectată cu coronavirus a fugit de la Spitalul de Boli Infecțioase pentru Copii din Chișinău. Fata a fost găsită în aceeași zi, în satul Vîsoca, raionul Soroca, acasă la sora sa.

Acestea nu sunt singurele cazuri în care pacienții au fugit din spital, deși aveeau diagnostice confirmate. Asemenea situații au fost înregistrate și la Centrul de Triere Covid – 19.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!