O femeie diagnosticată cu coronavirus a fugit dintr-un spital din Chișinău! Poliția o caută

30 aprilie 2020, ora 10:23

O femeie diagnosticată cu noul tip de coronavirus a fugit de la spitalul „Sf. Arhanghel Mihail”. Medicii din secția în care era internată pacienta au observat în această dimineață că femeia lipsește din salon și au alertat imediat poliția.

Aceasta ar fi legat mai multe cearșafuri, iar cu ajutorul lor, a ieșit pe geam.

Pacienta, în vârstă de 34 de ani este originară dintr-o localitate din raionul Edineț. Aceasta fusese internată la spital pe 12 aprilie, unde urma tratament pentru virusul Covid – 19.

Poliția întreprinde toate măsurile pentru a stabili locul aflării femeii.

Amintim că acum două zile, o minoră infectată cu coronavirus a fugit de la Spitalul de Boli Infecțioase pentru Copii din Chișinău. Fata a fost găsită în aceeași zi, în satul Vîsoca, raionul Soroca, acasă la sora sa.

Acestea nu sunt singurele cazuri în care pacienții au fugit din spital, deși aveeau diagnostice confirmate. Asemenea situații au fost înregistrate și la Centrul de Triere Covid – 19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram