/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Tot mai mulți pacienți diagnoticați cu Covid-19, în stare gravă. 24 sunt la respirație asistată

30 aprilie 2020, ora 10:28

În această dimineață, în R. Moldova rămân a fi înregistrate 3 771 de cazuri de infecție cu Covid-19, dintre care 431 sunt în Transnistria.

Potrivit datelor Ministerului Sănătății, 237 de pacienți sunt în stare gravă, cu 19 cazuri mai mult, decât au fost înregistrate ieri. Dintre aceștia 24 sunt la respirație asistată, iar alți 566 pacienți sunt în stare de gravitate medie, restul în stare satisfăcătoare.

La moment, în spitalele din Chișinău sunt internați 72 copii infectați cu Covid-19. Unul se află în stare gravă, iar restul au stare de gravitate medie și satisfăcătoare.

Până azi, 1 182 persoane au fost tratate, dintre care 68 au fost externate pe parcursul zilei de ieri, iar 116 persoane au decedat din cauza COVID-19. Doar azi, au fost înregistrate cinci cazuri de deces.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram