În această dimineață, în R. Moldova rămân a fi înregistrate 3 771 de cazuri de infecție cu Covid-19, dintre care 431 sunt în Transnistria.

Potrivit datelor Ministerului Sănătății, 237 de pacienți sunt în stare gravă, cu 19 cazuri mai mult, decât au fost înregistrate ieri. Dintre aceștia 24 sunt la respirație asistată, iar alți 566 pacienți sunt în stare de gravitate medie, restul în stare satisfăcătoare.

La moment, în spitalele din Chișinău sunt internați 72 copii infectați cu Covid-19. Unul se află în stare gravă, iar restul au stare de gravitate medie și satisfăcătoare.

Până azi, 1 182 persoane au fost tratate, dintre care 68 au fost externate pe parcursul zilei de ieri, iar 116 persoane au decedat din cauza COVID-19. Doar azi, au fost înregistrate cinci cazuri de deces.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!