Ora 18.10. UPDATE. Secția chirurgie de la Institutul de Medicină Urgentă unde a fost depistat focar de infecție cu COVID-19 a fost închisă, anunță Ministerul Sănătății.

Referitor la cele trei secții din Spitalul raional Sângerei încă nu a fost luată o decizie dacă sunt închise sau nu.

Ora 16.58. Ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, anunță încă două focare de infecție cu coronavirus în instituțiile medicale. Unul dintre acestea este la Institutul de Medicină Urgentă și alta la un spital din Sângerei.

La Institutul de Urgență s-au depistat mai mulți contaminați cu COVID-19 în secția chirurgie.

În Spitalul raional din Sângerei au fost confirmate cazuri de infectare în trei secții – chirurgie, terapie și la maternitate.

Viorica Dumbrăveanu a anunțat că practica testării în instituțiile medicale va continua.

Numărul angajaților medicali din Republica Moldova, infectați cu noul coronavirus, este în continuă creștere. Până astăzi avem confirmate 960 de cazuri de îmbolnăvire în rândul angajaților medicali, ceea ce reprezintă o pătrime din numărul total de cazuri de infecție, confirmate până azi în țară.

Numărul angajaților medicali din Moldova infectați cu noul coronavirus, în creștere. Aceștia reprezintă o pătrime din numărul total de cazuri

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!