/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

UPDATE. Secția de chirurgie de la Institutul de Urgență, unde a fost depistat focar de infecție cu COVID-19, a fost închisă

missing
30 aprilie 2020, ora 18:10

Ora 18.10. UPDATE. Secția chirurgie de la Institutul de Medicină Urgentă unde a fost depistat focar de infecție cu COVID-19 a fost închisă, anunță Ministerul Sănătății.

Referitor la cele trei secții din Spitalul raional Sângerei încă nu a fost luată o decizie dacă sunt închise sau nu.

Ora 16.58. Ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, anunță încă două focare de infecție cu coronavirus în instituțiile medicale. Unul dintre acestea este la Institutul de Medicină Urgentă și alta la un spital din Sângerei.

La Institutul de Urgență s-au depistat mai mulți contaminați cu COVID-19 în secția chirurgie.

În Spitalul raional din Sângerei au fost confirmate cazuri de infectare în trei secții – chirurgie, terapie și la maternitate.

Viorica Dumbrăveanu a anunțat că practica testării în instituțiile medicale va continua.

Numărul angajaților medicali din Republica Moldova, infectați cu noul coronavirus, este în continuă creștere. Până astăzi avem confirmate 960 de cazuri de îmbolnăvire în rândul angajaților medicali, ceea ce reprezintă o pătrime din numărul total de cazuri de infecție, confirmate până azi în țară.

Numărul angajaților medicali din Moldova infectați cu noul coronavirus, în creștere. Aceștia reprezintă o pătrime din numărul total de cazuri

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram