Începând de luni, 4 mai, își vor relua activitatea majoritatea oficiilor comerciale ale furnizorului de energie electrică „Premier Energy”. Redeschiderea va avea loc gradual.

Oficiile din Chișinău, Orhei, Hâncești, Cahul și Comrat își vor reîncepe activitatea conform programului obișnuit, de luni până vineri, respectând toate măsurile de siguranță: măști și mănuși de protecție pentru angajați, amplasarea la intrare a substanțelor dezinfectante și impunerea respectării distanței sociale între persoane.

La această etapă inițială, în oficiile comerciale vor fi disponibile serviciile de achitare a facturilor și de încasare a plăților auxiliare, astfel încât consumatorii care nu dispun de posibilități online, să-și poată achita facturile pentru energia electrică.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!