Război în Ucraina, ziua 277: Avertizare din Estonia și petiția unor mame. RLI: Rusia complotează pentru a-l lichida pe Lukașenko

Reacția Procuraturii la acuzațiile aduse de către Viorel Morari: „Nu intrăm în polemici cu inculpații”

01 mai 2020, ora 12:53

„Procuratura nu intra în polemici cu inculpații”, cu o astfel de reacție au venit reprezentanții instituției, după ce ieri șeful suspendat al Procuraturii Anticorupție Viorel Morari a declarat în cadrul unei emisiuni că procurorul general Alexandr Stoianoglo s-ar fi întâlnit cu dânsul și că pe numele său ar fi intentate mai multe dosare penale. 

„Este o reacție firească a unui inculpat și urmărit penal, pe care-l așteptăm cu probe în instanță și procuratură. Înțelegem și ne pare rău pentru starea de neputință, agonie și isterie în care se află mai ales acum, când vociferează acuzații la indicația celor, pe care i-a acoperit cât timp a fost în funcție. Prestația în cadrul emisiunii de ieri a reconfirmat temeinicia deciziilor luate în privința sa”, au spus reprezentanții Procuraturii.

Fostul șef al Procuraturii Anticorupți, Viorel Morari, a mai spus că Alexandr Stoianoglo îi trimitea mesaje de felicitare de sărbători. Stoianoglo l-ar fi invitat și la cafea pe Viorel Morari, invitație pe care fostul procuror-șef Anticorupție a acceptat-o.

Viorel Morari și-a arătat telefonul, în cadrul emisiunii „Cabinetul din umbră” de la Jurnal TV, în care a arătat trei mesaje pe care le-a primit de la Alexandr Stoianoglo.

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram