/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/INFOGRAFIC/ Fără teze, fără careuri, fără absențe în catalog... Cum se va finaliza acest an școlar, pe timp de pandemie

04 mai 2020, ora 21:15

După ce anterior au fost anulate examenele pentru elevii din clasa a patra și a noua, astăzi, reprezentanții Ministerului Educației ne anunță că vor fi anulate și tezele trimestriale, iar medii vor fi făcute din minim două note, acumulate de către un elev la o anumită disciplină, de la Anul Nou încoace. De asemenea, absențele elevilor de la ore în timpul în care aceștia au urmat studiile la distanță nu vor fi luate în considerare, atunci când profesorii vor decide, dacă un elev va promova anul. Iată câteva dintre deciziile anunțate azi de cei de la minister, cu privire la finalizarea anului de studii 2019-2020. 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram