/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Ministerul Educației: În acest an nu se vor susține teze. Toți elevii vor fi promovați

missing
04 mai 2020, ora 14:59

Ministerul Educației a decis că în acest an tezele în instituțiile de învățământ din țară să nu aibă loc, iar mediile să fie încheiate cu minim două note. Anunțul a fost făcut de ministrul Educației Igor Șarov în cadrul unei conferințe de presă. 

„În acest an nu se vor susține teze. Mediile vor fi încheiate cu minim două note. Mediile semestriale se încheie pentru toți elevii. Toți elevii vor fi promovați în anul viitor”, a spus Șarov.

Igor Șarov a anunțat că Ministerul Educației va emite astăzi un ordin privind finalizarea anului de studii.

În conformitate cu deciziile adoptate de minister, instituțiile de învățământ vor elabora un orar eșalonat de completare a cataloagelor școlare, în baza înregistrării provizorii. Transcrierea absențelor se va realizar doar în cazurile absenței pe motiv de boală a elevilor.

„Absențele elevilor pe durata învățământului la distanță nu se califică ca motiv de nepromovare”, a mai menționat ministrul Educației.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram