politic

Dumitru Diacov spune că „un prieten” i-a propus să plece din PDM și să facă alt partid. „Eu din Partidul Democrat nu plec”

05 mai 2020, ora 20:22
Distribuie:

Președintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, spune că recent un prieten i-a propus să părăsească Partidul Democrat pentru a crea o altă formațiune politică. Diacov spune că a refuzat.

I-am spus: Nu, dragă, eu din Partidul Democrat nu plec și tu faci greșeală că pleci fiindcă PDM a fost, este și va fi”, a declarat Diacov la emisiunea „Puterea a patra” de la postul N4.

Dumitru Diacov nu a vrut să concretizeze dacă este vorba sau nu de fostul democrat Andrian Candu, care recent a părăsit formațiunea și a creat grupul parlamentar „Pro Moldova”.

În opinia lui, turismul politic este o tradiție proastă. „Nu mi-a plăcut chiar atunci când de lucrul acesta s-a folosit partidul pe care îl reprezint”, a menționat politicianul.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram