coronavirus

Detalii despre felcera decedată de COVID: Femeia lucra de 42 de ani în sistem. „Am pierdut o adevărată profesionistă”

06 mai 2020, ora 15:45
Distribuie:

Vera Godoroja, felcera de 62 de ani care a fost răpusă astăzi de noul virus COVID-19, a activat la Substația de Asistență Medicală Urgentă Căușeni. Femeia a lucrat în funcția de felceră timp de 42 de ani. 

Femeia a lucrat în sistemul medical de la 20 de ani. „De nenumărate ori a luptat pentru salvarea vieții oamenilor și a făcut tot posibilul pentru a acorda pacienților primul ajutor medical calificat. IMSP CNAMUP a pierdut o adevărată profesionistă, un exemplu de virtute și de onestitate, un model de conduită pentru multe generații de asistenți medicali de acum înainte”, se spune în mesajul publicat de Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească.

Felcera a fost internată iniţial la Spitalul „Toma Ciorba” din capitală, iar pe 16 aprilie a fost transferată la Institutul de Medicină Urgentă unde a decedat.

Numărul total al deceselor din cauza virusului COVID-19 a ajuns la 141 în Republica Moldova.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram