/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Fotografie în premieră! De ziua sa, Vlad Filat este alături de cele două fiice: „Are tata două flori”

06 mai 2020, ora 19:14

Fostul premier Vlad Filat a publicat astăzi o fotografie de familie în care apare, pentru prima dată, împreună cu cele două fiice ale sale: Iustina și Ekaterina. Fiica mai mare este din prima căsătorie cu Sanda Diviricean, iar cea mică din căsătoria cu jurnalista Angela Gonța.

Astăzi este și ziua de naștere a lui Vlad Filat. Ex-premierul a împlinit 51 de ani, așa că fiicele au venit să-l felicite. Postarea este însoțită de un comentariu: „Are tata două flori”.

Anterior, pe profilul lui Vlad Filat erau postate doar declarații ale politicianului și comunicate de presă, însă după eliberarea sa din penitenciar, acesta a postat o poză alături de părinți. Ceva mai târziu, fosta soție a lui Filat, Angela Gonța, a publicat o fotografie în care fostul premier apare jucându-se cu fiica lor Ekaterina.

Vlad Filat are doi copii, Luca și Iustina, din prima căsătorie cu Sanda Diviricean și o fetiță pe nume Ekaterina din a doua căsătorie.

Ultima oară, Vlad Filat a publicat o poză de familie alături de cei trei copii ai săi, în perioada sărbătorilor de Paști în anul 2015.

Foto: Vlad Filat

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram