Fostul premier Vlad Filat a publicat astăzi o fotografie de familie în care apare, pentru prima dată, împreună cu cele două fiice ale sale: Iustina și Ekaterina. Fiica mai mare este din prima căsătorie cu Sanda Diviricean, iar cea mică din căsătoria cu jurnalista Angela Gonța.

Astăzi este și ziua de naștere a lui Vlad Filat. Ex-premierul a împlinit 51 de ani, așa că fiicele au venit să-l felicite. Postarea este însoțită de un comentariu: „Are tata două flori”.

Anterior, pe profilul lui Vlad Filat erau postate doar declarații ale politicianului și comunicate de presă, însă după eliberarea sa din penitenciar, acesta a postat o poză alături de părinți. Ceva mai târziu, fosta soție a lui Filat, Angela Gonța, a publicat o fotografie în care fostul premier apare jucându-se cu fiica lor Ekaterina.

Vlad Filat are doi copii, Luca și Iustina, din prima căsătorie cu Sanda Diviricean și o fetiță pe nume Ekaterina din a doua căsătorie.

Ultima oară, Vlad Filat a publicat o poză de familie alături de cei trei copii ai săi, în perioada sărbătorilor de Paști în anul 2015.

Foto: Vlad Filat

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!