Ministerul Sănătății anunță decesul încă unui lucrător din sistemul medical. Este vorba despre un medic chirurg care activa la Spitalul Republican din Tiraspol.

Doctorul Acperov Ibraghim avea 68 ani și care activa în cadrul Spitalului Republican din Tiraspol. „Exprimăm sincere condoleanţe familiei”, atât a scris Ministerul Sănătății.

De asemenea, astăzi a mai decedat un bărbat de 73 de ani. Acesta a fost internat pe 4 aprilie la Spitalul Clinic Republican. Bărbatul suferea concomitent de hipertensiune arterială gr. II, insuficienţă cardio-respiratorie și insuficienţă hepatică.

O altă victimă este o femeie de 61 ani, din raionul Glodeni. Victima a fost transferată de la spitalul „Toma Ciorbă” la Institutul de Medicină Urgentă, pe data de 20 aprilie. Femeia suferea și de diabet zaharat tip II, hipertensiune arterială gr. II și pielonefrită cronică.

În total, în Republica Moldova s-au înregistrat 143 au decedat din cauza COVID-19.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!