/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

O femeie din Rezina a murit după ce s-ar fi aruncat în fântâna din gospodărie. Ce spune primarul

06 mai 2020, ora 16:05

Tragedie în satul Cinișeuți, din raionul Rezina. O femeie, în vârstă de 58 ani, a fost găsită moartă în fântâna din gospodărie. Femeia s-ar fi aruncat, presupune poliția.

Tragedia s-a produs pe data de 4 mai. Primarul localității a declarat pentru tv8.md că victima a fost găsită de soțul ei, care speriat a alertat imediat vecinii.

„Soțul a descoperit cadavrul. Nu se cunoaște care a fost motivul. Soțul când s-a apropiat de fântână a văzut doar încălțămintea. Ulterior, a alergat repede la vecini, iar ultimii au anunțat poliția. Corpul neînsuflețil al femeii urmează să fie îngropat mâine”, a spus primarul Victor Corovai.

Surse demne de încredere ale TV8 au spus că victima avea stări de depresie și că îi era frică că se va molipsi cu coronavirus.

Potrivit oamenilor legii, urme de moarte violentă pe suprafața corpului nu au fost depistate. În momentul tragediei femeie se afla singură acasă.

„Din spusele soțului, certuri în familie nu au avut loc. Tragedia s-a întâmplat în timp ce bărbatul se afla la muncă, la vie, iar femeia ar fi rămas la domiciliu de una singură. Urme de moarte violentă pe suprafața corpului nu au fost depistate”, a menținat ofițera de presă a IP Rezina Elena Băetrău.

Poliția stabilește toate circumstanțele producerii incidentului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram