/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

ULTIMĂ ORĂ! Încă patru decese de COVID-19. Virusul a ucis și un felcer din Căuşeni

missing
06 mai 2020, ora 11:46

Coronavirusul a mai făcut patru victime în R. Moldova. Au murit răpuse de infecție trei femei și un bărbat. Una dintre victime a lucrat felcer la Căușeni și avea 62 de ani.

Vera Godoroja, care a activat ca felcer la Substația Medicală Urgentă din Căuşeni, a decedat astăzi. Aceasta a fost internată iniţial la Spitalul „Toma Ciorba” din capitală, iar pe 16 aprilie a fost transferată la Institutul de Medicină Urgentă.

Virusul a răpus viața altor două femei din Chișinău. O femeie de 58 ani, a fost transferată de la Spitalul „Sfînta Treime” la Institutul de Medicină Urgentă pe data de 29 aprilie. Aceasta suferea de obezitate de gradul II, insuficiență respiratorie de gradul III și cardiopatie ischemică.

O altă femeie de 77 ani fusese internată la Spitalul „Sfânta Treime” pe data de 27 aprilie. Victima avea diabet zaharat tip II, hipertensiune arterială de gradul II și boală cerebrovasculară acută.

Din cauza complicațiilor a murit și un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Chișinău. El suferea de insuficienţă геsрirаtоriе acută, сагdiораtiе dismetabolică, cardiopatia ischemică, pulmonară.

Bilanțul deceselor de Covid-19 a ajuns la 140.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram