/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/VIDEO/ Donație pentru salvatorii care luptă cu pandemia în prima linie. Ambasada Germaniei în R. Moldova a oferit echipamente de 50 mii euro

missing
06 mai 2020, ora 10:35

Medicii din prima linie care luptă cu pandemie vor primi noi echipamente de protecție împotriva coronavirusului, în valoare de 50 de mii de euro, din partea Ambasadei Germaniei în Republica Moldova.

Am procurat echipamente de protecție pentru personalul medical în valoare de circa un milion de lei. Costumele de protecție au fost produse aici, în Republica Moldova. Germania este convinsă că împreună vor reuși să depășim această criză”, a spus Ambasadoarea Angela Ganninger.

Aceste echipamente urmează a fi distribuite în cel mai scurt timp medicilor din prima linie, din toată țară.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram