politic

Prima declarație a premierului Chicu, după decizia Curții Constituționale

07 mai 2020, ora 22:44
Distribuie:

Premierul Ion Chicu declară că decizia Curții Constituționale trebuie respectată, iar surse de finanțare pentru proiectele pe care și le-a propus să le implementeze Guvernul vor fi găsite. 

„CCM a luat o decizie. E obligatorie spre executare.Precum e obligatorie spre executare și finanțarea cheltuielilor prevăzute în legea bugetului de stat. Guvernul va identifica sursele necesare pentru acoperirea găurii bugetare provocate de această decizie.

Nu renunțăm la nici un proiect din cele menite să susțină cetățenii, agenții economici sau de reabilitare a infrastructurii drumurilor. Sănătate tuturor!”, a comentat prim-ministrul cu puțin timp în urmă.

Imediat ce CCM a pronunțat hotărârea privind neconstituționalitatea  Acordului de creditare cu Rusia, și președintele țării Igor Dodon a venit cu o declarație la acest subiect. Șeful statului a spus că hotărârea CCM este „o lovitură pentru milioane de moldoveni”.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram