/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Dodon se face mort în popușoi. Nu știa că s-a cerut ca ajutorul umanitar din România să fie prezentat în PMAN

missing
07 mai 2020, ora 15:48

Igor Dodon nu a dorit să comenteze de ce camioanele cu ajutor oferite de către România Republicii Moldova nu au fost întâmpinate în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN), dar sub podul din cartierul Telecentru al capitalei.

„Astăzi mi-am anulat o parte din vizitele preconizate în teritoriu pentru a fi la Chișinău să salut membrii Guvernului român. Ce ține de unde și cum chiar nu știu despre ce este vorba. Președintele nu se ocupă de acest lucru”, a spus Igor Dodon.

Menționăm că, cele 20 de camioane cu ajutor umanitar în valoare de 3,5 milioane de euro nu au fost întâmpinate în PMAN, fapt care a stârnit nemulțumirea atât a democraților, care sunt în coaliție cu socialiștii, cât și a opoziției.

Mai mult, prim-ministrul Ion Chicu a fost și huidut de cetățenii care au participat la ceremonia de întâmpinare a ajutorului venit din România.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram