politic

Dodon și Chicu se gândesc să renegocieze Acordul de credit cu Rusia, după ce ieri CCM a declarat primul acord neconstituțional

08 mai 2020, ora 10:21
Distribuie:

După ce ieri Curtea Constituțională (CCM) a declarat neconstituțional acordul de creditare cu Federația Rusă, astăzi, președintele Igor Dodon spune că, cel mai probabil, acordul va fi renegociat. Despre asta președintele spune că a discutata azi la ședința o cu  Ion Chicu. 

„Săptămâna viitoare am putea relua negocierile cu Federația Rusă pentru creditul de 200 de milioane de euro”, a spus șeful statului.

O decizie în acest sens ar putea fi luată săptămâna viitoare, în ședință de Guvern, a spus azi Igor Dodon.

Ieri, Curtea Constituțională a declarat neconstituțional Acordul de credit cu Federația Rusă, în sumă de 200 de milioane de euro, în urma a trei sesizări făcute de trei deputați din opoziție: Sergiu Litvinenco, Sergiu Sîrbu și Dinu Plîngău.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram