/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Schimbări în Parlament! Doi deputați, care au plecat din Partidul Democrat, aderă la Partidul „Șor”

missing
11 mai 2020, ora 15:11

Doi deputați, care au plecat din Partidul Democrat, aderă la Partidul „Șor”. Este vorba despre Violeta Ivanov și Vladimir Vitiuc. Astfel, numărul deputaților fracțiunii „Șor” din Parlament crește de la șapte, la nouă. 

„Partidul Politic „ȘOR” salută anunțul deputaților Violeta Ivanov și Vladimir Vitiuc, aleși pe listele Partidului Democrat, care au decis, în actualul context politic, când această formațiune a fost subjugată totalmente intereselor personale, de natură electorală ale lui Igor Dodon, să părăsească PDM și fracțiunea parlamentară a acestuia și să se alăture deputaților noștri”, se arată într-un comunicat al formațiunii.

Reprezentanții formațiunii consideră că decizia celor doi deputați este corectă și reprezintă unica posibilitate de a-și realiza programul electoral și promisiunile date alegătorilor în campania electorală din 2019.

Anterior, Violeta Ivanov și Vladimir Vitiuc au fost membri ai Partidului Comuniștilor, după care au aderat la Partidul Democrat, iar de astăzi se vor regăsi pe listele Partidului „Șor”.

La același subiect:

Un nou val de plecări din PDM! De această dată, democrații nu se duc la grupul lui Candu

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram