/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

SeboCalm Young - soluție perfectă pentru ten acneic

missing
11 mai 2020, ora 19:47

Compania Sebocalm din Israel a creat o serie de produse care combină în sine proprietăți cosmetice și terapeutice. Acestea oferă un tratament bazat pe o formulă inovatoare pentru îngrijirea eficientă a tenului gras și combinat, cel mai des caracteristic adolescenţilor. Produsele vindecă și, în același timp, previn apariția unor probleme dermatologice. Produsele fac parte de gama brandului Sebocalm Young și sunt destinate persoanelor cu piele problematica în perioada adolescenței, în special, persoanelor care se confruntă cu acneea. 

Acneea este o boală extrem de complexă, care afectează peste 50% dintre adolescenţi şi 5 % dintre adulţi. Primele semne de acnee apar odată cu pubertatea, chiar începând cu vârsta de 11-12 ani. Acestea ating apogeul la vârsta de 16 -17 ani și, dacă acneea nu este tratată la timp, aceasta poate influența starea psihologică a viața socială a persoanei care luptă cu această problemă.

Tocmai de aceea este deosebit de important să alegi un tratament corect şi eficient!

SeboCalm Young este o serie de produse pentru tratament, bazate pe o formulă inovatoare pentru îngrijirea eficientă a tenului gras și a celui combinat. Seria produselor Sebocalm Young conține uleiuri esențiale, extrase din plante medicinale, vitamine și minerale, iar componentul principal este Uleiul de Manuka, care are proprietăţi antibacteriene, antifungice, antiinflamatoare, antihistaminice, antialergene, cicatrisante, cytophylactice, deodorante şi relaxante.

Sebocalm Young cuprinde patru tipuri de produse, care se completează reciproc perfect, lăsând tenul curat în cel mai scurt timp.

Sebocalm Gelul  Young pentru spălare, îndepărtează eficient impuritățile și excesul de sebum, stimulând procesul natural de reînnoire al  pielii, calmează și tratează acneea, poate fi folosit dimineața, şi seara.

Sebocalm Young Crema Hidratantă pentru piele cu tendință de apariție a acneei este o bază uşoară, concepută pentru tenul gras predispus la acnee. Calmează pielea și restabilește secreția de sebum și menține hidratarea pielii. Se absoarbe bine fără a lăsa un luciu gras pe pielea tenului.

Sebocalm Suspensie locală, pentru tratarea punctelor acneice și a comedoanelor (puncte negre), se bazează pe o formulă unică, cu extract din plante și minerale, care elimină secrețiile grase în exces și reglementează secreția glandelor sebacee.

Ultimul produs din gama Sebocalm Young este Masca ZitOut, un produs unic pe piaţă, creat în baza la celor mai noi tehnologii pentru ten problematic, ten gras, predispus la apariția acneei. Masca absoarbe și elimină excesul de sebum şi îmbunătăţeşte procesul de regenerare naturală a celulelor. Masca curăță porii în profunzime și ajută la întărirea pielii. Se aplică local, pe zonele problematice ale pielii și se lasă minim pentru 30 de minute să acționeze, până se usucă, apoi se înlătură.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram