/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

257 de asistenți medicali și moașe, premiați pentru munca titanică, de ziua lor profesională

missing
12 mai 2020, ora 17:06

Mereu la straja sănătății, alături de medici, asistentele medicale și moașele, sunt o verigă de preț a sistemului medical. Ele nu acordă doar îngrijiri pacienților, dar se dedică pentru a le oferi tot sprijinul în depășirea momentelor grele. Atente la nevoile oamenilor, sincere și curajoase, asistentele medicale și moașele fac față tuturor provocărilor. Pentru a le recompensa efortul și dăruirea, 257 de asistenți medicali și moașe au fost premiați cu diplome pentru munca titatnică, de ziua lor profesională.

Asistenții medicali și moașele participă activ la combaterea pandemiei, demonstrând cele mai umane calități și înalt profesionalism. Lupta cu COVID-19 a demonstrat încă o dată cât de importantă este profesia de asistent medical. Cu ocazia zilei profesionale, vă doresc sănătate, bunăstare vouă și familiilor dumneavoastră”, a menționat reprezentantul Biroului OMS în Republica Moldova, Igor Pokanevych.

Ziua Internaţională a asistenţilor medicali din întreaga lume este marcată la nivel mondial pe 12 mai, încă din anul 1899, la inițiativa Consiliului Internaţional al Asistenţilor Medicali. În Republica Moldova, Ziua Internaţională a Nurselor este sărbătorită începând cu anul 1994.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram