Există în organismul uman o substanță numită  glucozamină, ce se găsește practic în toate țesuturile, dar cel mai mult în cartilaje. Aceasta protejează articulațiile prin crearea unei “perne” de protecție ce le înconjoară. Cu vârsta, sau în cazul eforturilor fizice, această protecție devine subțire și rigidă. Astfel, încep să apară durerile de articulații, care, în timp, imobilizează organismul uman.

Experții farmaceutici britanici, de la Natures Aid, extrag  glocuzamina din exoscheletul unor crustacee și au creat un supliment alimentar necesar organismului uman. Glucozamina Hcl, în formă lichidă  ajută la furnizarea materialelor necesare pentru reconstruirea acestei “perne” de protecție a articulațiilor, având o eficiența de 50 la sută mai bună decât glucozamina prezentată sub alte forme.

Cu clorhidratul de glucozamină insuficient în corpul nostru, chimia noastră interioară va fi dezechilibrată si se va afecta capacitatea organismului de a repara anumite daune. Glucozamina Hcl de la Natures Aid accelerează regenerarea cartilajului, fiind în combinație cu vitamina C și condroitina. Potrivit experților, această combinație este mult mai eficientă decât administrarea de glucozamină în formă pură.

Astfel, 15 mililitri de Glucozamină Hcl, dizolvată cu 4 parți de apă rece, administrați zilnic, vor asigura oase și țesuturi sănătoase. Glucosamine Hcl MSM & Chondroitin de la Natures Aid  oprește erodarea cartilajelor, reduce durerile în articulații și îmbunătățește mobilitatea scheletului uman. Administrarea acestuia va menține rata de reparație cel putin la nivelul ratei de pierdere, asigurând astfel un sistem osos sănătos.

Glucozamina Hcl, cu vitamina C si condroitină, este deosebit de importantă pentru cei activi fizic, care fac antrenamente în mod regulat, întrucât aceștia sunt mai expuși la degenerarea prematură a articulațiilor din cauza mișcărilor repetitive și a antrenamentelor, precum și pentru persoanele ce înaintează în vârstă.

Mai multe detalii despre acest preparat puteți afla AICI.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!