/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Cine este socialistul care urmează să acceadă în Parlament după demisia lui Teterea

13 mai 2020, ora 11:26

Juristul Nicolae Pascaru, care este în prezent consilier municipal în Chișinău, ar urma să completeze fracțiunea Partidului Socialiștilor, după ce deputatul  Oleg Teterea și-a anunțat demisia. Pascaru a fost pe locul 36 în lista PSRM la alegerile parlamentare din februarie 2019.

Nicolae Pascaru este născut în 1975, este jurist de profesie și  magistru în drept. Acesta conduce Federația de lupte „Voievod”.

În 2019, când și-a prezentat CV-ul la Comisia Electorală Centrală înainte de alegerile parlamentare, Nicolae Pascaru lucra în calitate de antrenor la școala de sport din Criuleni.

Acum, Pascaru face parte din fracțiunea Partidului Socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău.

Anterior, un alt conslier PSRM a ajuns în Parlament, ocupând mandatul devenit vacant după decesul deputatului Ivan Zabunov.

Un nou deputat socialist în Parlament. Curtea Constituțională a validat mandatul lui Nichita Țurcan

 

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram