Juristul Nicolae Pascaru, care este în prezent consilier municipal în Chișinău, ar urma să completeze fracțiunea Partidului Socialiștilor, după ce deputatul  Oleg Teterea și-a anunțat demisia. Pascaru a fost pe locul 36 în lista PSRM la alegerile parlamentare din februarie 2019.

Nicolae Pascaru este născut în 1975, este jurist de profesie și  magistru în drept. Acesta conduce Federația de lupte „Voievod”.

În 2019, când și-a prezentat CV-ul la Comisia Electorală Centrală înainte de alegerile parlamentare, Nicolae Pascaru lucra în calitate de antrenor la școala de sport din Criuleni.

Acum, Pascaru face parte din fracțiunea Partidului Socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău.

Anterior, un alt conslier PSRM a ajuns în Parlament, ocupând mandatul devenit vacant după decesul deputatului Ivan Zabunov.

Un nou deputat socialist în Parlament. Curtea Constituțională a validat mandatul lui Nichita Țurcan

 

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!