/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

/FOTO/ Dodon sfidează, din nou, restricțiile stabilite pe timp de pandemie! Cum s-a afișat alături de o familie cu mulți copii

missing
13 mai 2020, ora 13:46

Președintele țării Igor Dodon a sfidat, din nou, restricțiile stabilite de Comisia pentru Situații Excepționale pe timp de pandemie de coronavirus. Șeful statului, aflat azi într-o vizită de lucru în sudul țării, a mers și acasă la o familie în care cresc șapte copii din satul Iordanovca, raionul Basarabeasca.

Dodon s-a lăudat pe pagina sa de Facebook că le-a dus celor micii jucării, cărți și dulciuri. Președintele a publicat și mai multe fotografii din curtea familiei Platon pe care a vizitat-o azi. Imaginile îl surprind pe Igor Dodon fără mască, fără mănuși, nerespectând distanța socială față de gazde.

Sursa foto: Igor Dodon/Facebook

 

Șeful statului a mai menționat că tot astăzi a vizitat și o gospodărie țărănească din satul Iserlia, dar și că va merge să felicite veteranii și să afle care e situația din spitalele din raioanele Basarabeasca și Cimișlia.

Aceasta nu e prima dată când Igor Dodon încalcă regulile impuse de Comisia pentru Situații Excepționale. În acest weekend, președintele însoțit de soție și unul dintre fii, au mers la biserică. Dodon nu a purtat nici atunci mască și a stat extrem de aproape de preoți.

Iar asta nu e tot. În ultimele săptămâni, Igor Dodon întreprinde vizite frecvente în țară, unde se întâlnește cu agricultori, oameni de afaceri, la fel nerespectând regulile de distanțare socială.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram