/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Partidul Șor: Susținem demiterea Guvernului Chicu și numirea unui nou Cabinet de miniștri

missing
13 mai 2020, ora 14:49

Deputații Partidului Șor vor susțin demiterea actualului Guvern și numirea unui nou cabinet de miniștri, însă cu o condiție. Fracțiunea menționează că „nu planifică crearea unor coaliții și alianțe, având în vedere că partidele parlamentare au platforme politice diferite”.

„Regimul de la guvernare este incapabil să facă față problemelor cu care se confruntă Republica Moldova și să evite o criză economică de proporții, care ar putea duce la falimentarea țării. În aceste condiții, Partidul „ȘOR” declară că va susține orice inițiativă privind acordarea votului de neîncredere guvernului antipopular Chicu-Dodon… Partidul Politic „ȘOR” își anunță disponibilitatea de a susține învestirea unui nou Cabinet de Miniștri, care va lucra pentru binele oamenilor”, anunță formațiunea într-un comunicat de presă.

Platforma Demnitate și Adevăr a anunțat astăzi că este pregătită pentru guvernare și formarea unui Executiv de „salvare națională”, dar nu va face alianțe cu grupuri obscure.

Vicepreședintele Platformei DA, Alexandru Slusari a reiterat că va fi înaintată o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Chicu numai atunci când va exista certitudinea că sunt cel puțin 51 de voturi în Parlament, pentru ca proiectul să treacă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram