Premierul Ion Chicu recunoaște că a avut astăzi o întâlnire cu deputații din fracțiunea Partidului Democrat și cu președintele țării, Igor Dodon. Șeful Cabinetului de miniștri spune că i-a informat pe parlamentari despre situația actuală din economie și privind pandemia de COVID.

Astăzi, într-adevăr, am avut o ședință cu membrii fracțiunii Partidului Democrat care sunt componentă a majorității parlamentare. I-am informat despre situația bugetară din Republica Moldova pentru că asta, bineînțeles, interesează cel mai mult, despre efectele crizei, ce va fi cu pandemia, ce va fi cu starea de urgență. Prim-ministrul a răspuns în fața deputaților”, a menționat Chicu la emisiunea „Moldova în direct” de la Moldova 1.

Șeful executivului spune că este gata să răspundă în fața oricărei fracțiuni din legislativ. „Am atestat că toți participanții la discuția de astăzi sunt conștienți de faptul că o destabilizare politică va fi un lucru care va afecta, în primul rând, cetățenii Republicii Moldova”, susține premierul și menționează că contează pe susținerea deputaților.

La această ședință a participat și președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi.

Ședință urgentă! Dodon și Chicu, la discuții cu deputații Partidului Democrat

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!