/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Ce a vorbit astăzi Chicu la întâlnirea cu deputații PDM și președintele Dodon

missing
14 mai 2020, ora 21:36

Premierul Ion Chicu recunoaște că a avut astăzi o întâlnire cu deputații din fracțiunea Partidului Democrat și cu președintele țării, Igor Dodon. Șeful Cabinetului de miniștri spune că i-a informat pe parlamentari despre situația actuală din economie și privind pandemia de COVID.

Astăzi, într-adevăr, am avut o ședință cu membrii fracțiunii Partidului Democrat care sunt componentă a majorității parlamentare. I-am informat despre situația bugetară din Republica Moldova pentru că asta, bineînțeles, interesează cel mai mult, despre efectele crizei, ce va fi cu pandemia, ce va fi cu starea de urgență. Prim-ministrul a răspuns în fața deputaților”, a menționat Chicu la emisiunea „Moldova în direct” de la Moldova 1.

Șeful executivului spune că este gata să răspundă în fața oricărei fracțiuni din legislativ. „Am atestat că toți participanții la discuția de astăzi sunt conștienți de faptul că o destabilizare politică va fi un lucru care va afecta, în primul rând, cetățenii Republicii Moldova”, susține premierul și menționează că contează pe susținerea deputaților.

La această ședință a participat și președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi.

Ședință urgentă! Dodon și Chicu, la discuții cu deputații Partidului Democrat

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram