Ziua Sportivului și a Mișcării Olimpice care este consemnată în Republica Moldova în a treia sâmbătă a lunii mai prin evenimentul Olympic Fest și Cursa Olimpică, anul acesta va fi sărbătorită online.

Evenimentul Olympic Fest 2020 – online edition va avea loc în perioada 12-23 mai 2020 și va cuprinde mai multe acțiuni pe platformele de comunicare ale CNOS și ale partenerilor.

Online va putea fi urmărite mesajele de felicitare, adresările video, un film despre eroii olimpici și fotografii de la edițiile precedente ale evenimentului.

Având în vedere contextul actual, marcat de pandemie, nu putem celebra ca de obicei, adunându-ne împreună pentru a practica diverse activități sportive. Așa cum în această perioadă digitalizarea a devenit un mecanism indispensabil și pentru domeniul sportului, Olympic Fest din acest an a fost conceput într-un mod diferit – printr-o ediție online”, se spune într-un comunicat al organizatorilor.

Olympic Fest 2020 își propune să adune câți mai mulți participanți online pentru a păstra aprins spiritul de competiție și pentru a transmite sportivilor și antrenorilor motivația de a întreține viu visul olimpic în această perioadă, când oamenii nu se pot aduna în număr mare pentru a se bucura de sport și mișcare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!