/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/DOC/ PSRM pierde membri din teritoriu! Un grup de consilieri din Soroca aderă la Partidul Șor

missing
14 mai 2020, ora 12:05

Nouă aleși locali din raioanele Sângerei și Soroca au anunțat că părăsesc Partidul Democrat și Partidul Socialiștilor și aderă la Partidul Șor. Aceștia motivează că sunt dezamăgiți de prestația formațiunilor din care au făcut parte și nu mai cred că pot realiza programul electoral pe care l-au promis cetățenilor.

Primarul localității Dumbrăvița din raionul Sângerei, Iurie Porcescu și-a anunțat ieșirea din PDM împreună cu trei consilieri.

A venit timpul să schimbăm lucrurile din temelie, iar Partidul Șor este singura formațiune politică care poate schimba lucrurile în țară și să asigure un viitor decent cetățenilor”, scriu aceștia într-o declarație.

Trei consilieri locali din satul Holoșnița, raionul Soroca anunță că părăsesc Partidul Socialiștilor, pentru că este „debusolat, nu mai are viziune, program și sprijin pentru membrii echipei și cetățeni”. Aleșii locali acuză că actuala conducere a PSRM nu mai luptă pentru realizarea promisiunilor făcute, iar interesele nu mai coincid cu aspirațiile cetățenilor.

Și doi consilieri locali PSRM din Dărcăuți, raionul Soroca, au invocat în declarațiile lor motive similare care i-au determinat să părăsească formațiunea politică și să adere la Partidul Șor.

În ultima perioadă, mai mulți primari și consilieri locali din diferite raioane au anunțat că părăsesc Partidul Democrat sau Partidul Socialiștilor și aderă la Partidul Șor sau sprijină grupul parlamentar „Pro Moldova”, care la fel s-a rupt de PDM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram