/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Ion Sturza, mesaj dur pentru opoziție: „Ca să fiți voi prezidenți, îi rechemați la datorie pe criminali?

missing
14 mai 2020, ora 11:06

Fostul premier Ion Sturza susține că tot ce s-a făcut în domeniul medicinei pe timp de pandemie „a fost subordonat PR-ului personal al lui Igor Dodon” și este regretabil că unii reprezentanți ai opoziției s-au alăturat acestui fenomen, pentru că vor să fie „prezidenți” și vor cașcaval pe gratis.

Într-o postare pe Facebook, Ion Sturza vorbește despre reapariția lui Vladimir Plahotniuc și Ilan Șor pe scena politică, prin intermediul grupurilor parlamentare noi care se formează în Parlament, după ieșirea deputaților din Partidul Democrat și avertizează că acestea pregătesc „revenirea triumfală a criminalilor”, care au furat miliardul.

Fostul premier critică faptul că opoziția acceptă momeala și atenționează că o alianță cu Partidul Șor sau grupul „Pro Moldova” este periculoasă.

„Opoziția, în goana orgoliilor, s-a prins în horă! … Păi, fraților, pentru ce eu și mulți alții am luptat, demascat regimul Plahotniuc?! Furturile lui Șor?! Am dedicat acestei lupte 10(!) ani! Pentru ce ne-am pus în pericol sănătatea și chiar viața?! Ca voi să-i rechemați la „datorie” pe acești criminali și acoliții lor?! Vă bucurați de darurile lor otrăvite? Pentru ce? Ca să fiți voi „prezidenți” și „primii din miniștri”? Eu unul mă dau bătut… Cred că ceva nu e în regulă cu mine dacă am ajuns să nu-i mai înțeleg deloc pe moldoveni…”, a scris Sturza pe Facebook.

Amintim că grupul „Pro Moldova” a îndemnat toți deputații din opoziție să se alieze pentru a da jos Guvernul Chicu. Partidul Șor a acceptat deja propunerea de a intra într-un bloc antigurvernamental propus de Andrian Candu.

Președinta PAS, Maia Sandu, a declarat anterior că formațiunea are de făcut o alegere grea cu riscuri mari de imagine, dar trebuie să acționeze în interesul cetățenilor.

Platforma Demnitate și Adevăr a anunțat ieri oficial că nu va face alianțe cu „grupuri meschine”.

Platforma DA insistă pe demisia Guvernului Chicu, dar fără o alianță cu „grupuri obscure”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram