/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Stop cadru: Violeta Ivanov aude azi prima oară ipoteza că cei 14 comuniști, printre care și ea, ar fi fost cumpărați de Plahotniuc cu 5 mil. de euro

14 mai 2020, ora 20:44

Fosta deputată comunistă și democrată, în prezent, deputată în fracțiunea Partidului ȘOR, Violeta Ivanov, spune că aude azi prima oară ipoteza că cei 14 comuniști, printre care și ea, ar fi fost cumpărați de Vlad Plahotniuc cu cinci milioane de euro, atunci când au părăsit toți o dată Partidul Comuniștilor (PCRM).

Rugată la „Cabinetul din Urmă” de la Jurnal TV să comenteze aceste declarații, făcute public anterior de președintele PCRM, Vladimir Voronin, Violeta Ivanov a spus: „Sunt aberații, eu nu le-am auzit (…). Nu le-am auzit, eu nu le-am auzit, nu le-am auzit. Întrebați-l pe dumnealui, eu nu am auzit și sunt aberații”.

Violeta Ivanov și alți 13 colegi de-ai ei din PCRM au părăsit fracțiunea comuniștilor și au trecut la fracțiunea Partidului Democrat în fostul Legislativ, la finele anului 2015. Zilele trecute, ea a plecat de la PDM și a aderat la fracțiunea Partidului ȘOR.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram