/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Comercianții de la Piața Centrală ies din nou la protest! „Murim de foame”

missing
15 mai 2020, ora 17:49

Comercianții de la Piața Centrală ies mâine din nou la protest! Oamenii spun că vor fi sâmbătă dimineață la poarta pieței, din strada Armenească.

La protestul care se anunță a fi unul pașnic vor participa în jur de 50 de persoane, care promit să respecte regulile sanitare, inclusiv purtatul măștilor și mănușilor de protecție.

Comercianții se plâng că nu mai pot sta acasă și că vor sp lucreze pentru a nu muri de foame.

„Vrem să lucrăm, altfel, murim de foame”, spun oamenii.

Piața Centrală, la fel ca și alte piețe din capitală, s-a închis în luna martie, odată cu instituirea stării de urgență în țară. Acum câteva zile, zeci de oameni au protestat la poarta Pieței Centrale, cerând să le fie redeschise tarabele.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram